Presentation
Tuesday 23 February
24 February
DAY 1Conference Room 1Conference Room 2
DAY 2
DAY 1Conference Room 1Conference Room 2
DAY 2
09:00 09:00
09:05 09:05
09:10 09:10
09:15 09:15
09:20 09:20
09:25 09:25
09:30 Welcome & Introductions
Chairs: Dr Darren Cawkill, Apollo Therapeutics Dr Jon Hutchinson, GSK 
09:30
09:35 Plenary Keynote
Immunology and revolution
09:35 (30 mins)
Prof Richard Cornall, University of Oxford 
09:35
09:40 09:40
09:45 09:45
09:50 09:50
09:55 09:55
10:00 10:00
10:05 10:05
10:10 10:10
10:15 10:15
10:20 Early Career Professional - Impact Award Presentation
Ruthenium antimicrobial compounds - an alternative to traditional antimicrobials
10:20 (20 mins)
Miss Kirsty Smitten, The University of Sheffield 
10:20
10:25 10:25
10:30 10:30
10:35 10:35
10:40 Coffee, Vendor Exhibition & Posters 10:40
10:45 10:45
10:50 10:50
10:55 10:55
11:00 11:00
11:05 11:05
11:10 Innovations in structural biology and biophysics
Chairs: Dr James Errey, Evotec Dr Jon Hutchinson, GSK 

Session Chair Introductions
11:10 (5 mins)
Dr James Errey, Evotec Dr Jon Hutchinson, GSK 

Franklin and factor of 10 opportunities
11:15 (20 mins)
Prof Jim Naismith, University of Oxford 

New developments in the analysis of molecular interactions using NMR
11:35 (20 mins)
Dr Christopher Waudby, UCL 
The rise of immunology across Discovery
Chairs: Dr Paul Klenerman, University of Oxford  Gillian Tannahill, GSK 

Session Chair Introduction
11:10 (5 mins)
Dr Paul Klenerman, University of Oxford  Gillian Tannahill, GSK 

Monogenic Inflammatory bowel disease - understanding key nodes of mucosal homeostasis
11:15 (20 mins)
Holm Uhlig, John Radcliffe Hospital 

Bench to bedside Treg therapy development and delivery
11:35 (20 mins)
Dr Ye Htun Oo, Centre for Liver and Gastro Research, Institute of Immunology and Immunotherapy, University of Birmi 
11:10
11:15 11:15
11:20 11:20
11:25 11:25
11:30 11:30
11:35 11:35
11:40 11:40
11:45 11:45
11:50 11:50
11:55 Comfort Break 11:55
12:00 Innovations in structural biology and biophysics
Native Mass spectrometry as a novel drug discovery method for membrane proteins
12:00 (20 mins)
Jason Yen, OMass 

Joint Q&A session
12:20 (20 mins)
Prof Jim Naismith, University of Oxford Dr Christopher Waudby, UCL  Ali Jazayeri, OMass 
Comfort Break 12:00
12:05 The rise of immunology across Discovery
type 17 immunity and arthritis
12:05 (20 mins)
Dr Hussein Al-Mossawi, UCB & University of Oxford 

Joint Q&A session
12:25 (20 mins)
Holm Uhlig, John Radcliffe Hospital Dr Ye Htun Oo, Centre for Liver and Gastro Research, Institute of Immunology and Immunotherapy, University of Birmi Dr Hussein Al-Mossawi, UCB & University of Oxford 
12:05
12:10 12:10
12:15 12:15
12:20 12:20
12:25 12:25
12:30 12:30
12:35 12:35
12:40 12:40
12:45 12:45
12:50 12:50
12:55 12:55
13:00 Technology Spotlight Presentations
13:00 (10 mins)
13:00
13:05 13:05
13:10 Lunch, Vendor Exhibition & Posters 13:10
13:15 Lunch, Vendor Exhibition & Posters 13:15
13:20 13:20
13:25 13:25
13:30 13:30
13:35 13:35
13:40 13:40
13:45 13:45
13:50 13:50
13:55 13:55
14:00 14:00
14:05 14:05
14:10 Innovations in structural biology and biophysics
Chairs: Dr James Errey, Evotec Dr Jon Hutchinson, GSK 

Session Chair Introductions
14:10 (5 mins)
Dr James Errey, Evotec Dr Jon Hutchinson, GSK 

3D Electron Diffraction Methods for Crystal Structure Determination - from Materials to Proteins
14:15 (20 mins)
Hongyi Xu, Stockholm University 

Match-making innovation with opportunity in drug discovery
14:50 (20 mins)
Chun-wa Chung, GSK 
The rise of immunology across Discovery
Chairs: Dr Paul Klenerman, University of Oxford  Gillian Tannahill, GSK 

Session Chair Introductions
14:10 (5 mins)
Dr Paul Klenerman, University of Oxford  Gillian Tannahill, GSK 

Hepcidin and iron-mediated regulation of immunity
14:15 (20 mins)
Prof Hal Drakesmith, MRC Weatherall Institute of Molecular Medicine 

Trained immunity in diabetes: new targets beyond glucose in diabetes spectrum diseases
14:50 (20 mins)
Prof Robin Choudhury, Radcliffe Department of Medicine 
14:10
14:15 14:15
14:20 14:20
14:25 14:25
14:30 14:30
14:35 14:35
14:40 14:40
14:45 14:45
14:50 14:50
14:55 14:55
15:00 15:00
15:05 15:05
15:10 Comfort Break Comfort Break 15:10
15:15 Innovations in structural biology and biophysics
Expanding the industrial structural biologist's toolkit with cryo-EM
15:15 (20 mins)
Dr Judith Reeks, Astex Pharmaceuticals 

Joint Q&A Session
15:35 (20 mins)
Hongyi Xu, Stockholm University  Chun-wa Chung, GSK Dr Judith Reeks, Astex Pharmaceuticals 
The rise of immunology across Discovery
Lactate: Fuelling the Fire Starter
15:15 (20 mins)
Prof Claudio Mauro, University of Birmingham 

Joint Q&A session
15:35 (20 mins)
Prof Hal Drakesmith, MRC Weatherall Institute of Molecular Medicine Prof Robin Choudhury, Radcliffe Department of Medicine Prof Claudio Mauro, University of Birmingham 
15:15
15:20 15:20
15:25 15:25
15:30 15:30
15:35 15:35
15:40 15:40
15:45 15:45
15:50 15:50
15:55 15:55
16:00 16:00
16:05 16:05
16:10 16:10
16:15 16:15
16:20 16:20
16:25 16:25
16:30 16:30
16:35 16:35
16:40 16:40
16:45 16:45
16:50 16:50
16:55 16:55
17:00 17:00
17:05 17:05
17:10 17:10
17:15 17:15
17:20 17:20
17:25 17:25
17:30 17:30
17:35 17:35
17:40 17:40
17:45 17:45
17:50 17:50
17:55 17:55
18:00 18:00